Menu Sluiten

Onze Producten

automobiel
AUTOMOBIEL: ENVIROBASE HIGH PERFORMANCE

Als exclusieve verdeler van PPG Refinish is Mobielcenter perfect geplaatst om u de juiste autolak aan te bieden om uw herstelling probleemloos uit te voeren zonder kleurverschillen. Met de Envirobase High Performance laklijn van PPG Refinish kan u uw herstelling zorgeloos en snel uitvoeren. Deze watergedragen autolak voldoet aan de strenge milieuwetgeving en heeft ook kortere droogtijden wat voor u als professioneel autoschadehersteller zeker een voordeel is.

Industrie
INDUSTRIE: SELEMIX

Deze industriële laklijn biedt ongekende voordelen voor de industrie. Door de veelzijdigheid van dit systeem kan geen enkele industriële toepassing nog voor problemen zorgen. Omdat bescherming erg belangrijk is in de industrie biedt Selemix een compleet gamma aan primers en aflakken. Dit systeem bevat meer dan 50 binders en een heel pallet aan hoogwaardige kleurpigmenten. Het grote voordeel hiervan is dat we met het Selemix-systeem elke kleur, glans, kwaliteit, structuur en systeem kunnen aanbieden voor allerlei ondergronden zoals o.a. aluminium, staal, kunststof etc. Onze DTM-lakken kunt u in 1 laag aanbrengen!

Industrie
CommercieelTransport
COMMERCIEEL TRANSPORT: DELFLEET

Mobielcenter heeft samen met ’s werelds grootste lakleverancier voor de vrachtauto-industrie een permanent programma om nog efficiënter lakken op de markt te brengen. Als PPG Refinish verdeler staan we dicht bij de OEM-markt. Dit voordeel wordt aangewend om binnen de reparatiemarkt een voorsprong in techniek te behalen. De Delfleet-lijn is speciaal ontwikkeld door de fleetmarkt. Deze lakken zijn geschikt voor bussen, vrachtwagen, tankwagens, landbouwvoertuigen en bedrijfswagens. Ze onderscheiden zich in het gebruiksgemak, corrosiebestendigheid, het ruime aanbod van kleuren, flexibiliteit en duurzaamheid. De Delfleet UHS-lijn is door meerdere truckfabrikanten goedgekeurd.

Coatings
POEDERLAKKEN:

Poederlakken biedt een duurzame en milieuvriendelijke oplossing voor het coaten van diverse oppervlakken. Deze techniek zorgt voor een sterke, uniforme afwerking zonder het gebruik van oplosmiddelen, waardoor het niet alleen effectief is, maar ook milieuvriendelijker. Poederlakken is ideaal voor industriële toepassingen, zoals machineonderdelen, metalen meubels en andere producten die een robuuste bescherming nodig hebben zoals aluminium en staal. Dankzij de veelzijdigheid in kleuren en afwerkingen kunt u met poederlakken vrijwel elke gewenste esthetiek bereiken, met behoud van de integriteit en duurzaamheid van het gecoate object.

Coatings
Lakstiften
LAKSTIFTEN OP MAAT:

Mobielcenter kan voor u lakstiften op maat maken in de juiste kleur. Deze worden volledig door Mobielcenter in eigen productie gemaakt. Wij hebben 25 000 formules in onze eigen database. De lakstiften zijn verkrijgbaar vanaf 6 stuks. Op aanvraag is “private labelling” mogelijk.
Een andere variant is de poederlakstift. Deze transparante basis geeft u de mogelijkheid om uw poederlak van gelijk welke kleur toe te voegen. Wij bieden u ook de mogelijkheid om lege lakstiften aan te kopen, zo kunt u de resterende lak meegeven aan uw klanten of installateurs.

• 12 ml kwaliteitslak
• Om aan klanten/installateurs mee te geven
• Hoge dekkingsgraad
• Kleuren op staal mogelijk

Spuitbussen
SPUITBUSSEN OP MAAT:

Het kleurengamma van spuitbussen komt overeen met dat van de lakstiften. De spuitbus bevat een hoge kwaliteitslak en droogt snel.

• 400 ml hoogstaande kwaliteitslak
• Ultrafijne en gelijke straal
• Ozonvriendelijk
• Hoge dekkingsgraad
• Kleuren op staal mogelijk

Spuitbussen
nonpaint
NON PAINT:

Mobielcenter biedt u ook een volledig gamma aan non paintproducten aan. Wij kunnen u een “one shop” formule aanbieden. Deze formule zal uw rendement zeker verhogen (zowel kwalitatief als financieel). Bij Mobielcenter kunt u terecht voor: schuurmiddelen, schuurmachines, poliermachines, afplakpapier, plakband, spuitpistolen, spuitmaskers, spuitoverals, handenpapier, polierdoeken, handschoenen, sealers en lijmen, enz.

Wij hebben partnerships met Mirka, Farecla, Henkel, Sata, Kemtex, INP & 3M.