Menu Sluiten

Over ons

Wat kan Mobielcenter voor u betekenen?

Mobielcenter biedt u een ruim assortiment van lakoplossingen voor diverse toepassingsgebieden. Voor bijna elke ondergrond kan Mobielcenter u een verfoplossing aanbieden. Daarnaast is Mobielcenter gespecialiseerd in het ontwikkelen van kleuren op maat. Mobielcenter heeft ook een eigen productie van lakstiften en spuitbussen.

Het kleurengamma van de lakstiften komt overeen met dat van de spuitbussen. De lakstiften op maat zijn verkrijgbaar vanaf zes stuks. Private labelling is op aanvraag ook mogelijk. Een andere variant zijn de poederlakstiften. Deze bevatten een transparante basis van hoge kwaliteit waaraan u het poeder van elke kleur kunt toevoegen. Op deze manier kunt u lakstiften voor meerdere kleuren gebruiken en gaan ze langer mee.

Naast de lakstiften hebben we ook een eigen gamma spuitbussen. Deze spuitbussen zijn ozonvriendelijk en bevatten een zeer hoge kwaliteitslak met een goede dekkracht.

In onze professionele kleurmakerij maken we voor u elke kleur die u wenst. Onze gekwalificeerde coloristen maken de juiste kleur en in de gewenste kwaliteit voor elke ondergrond. Met behulp van de modernste apparatuur kunnen we elke hoeveelheid voor u maken. Naast deze apparatuur hebben wij een jong en dynamisch team dat elke dag weer het beste van zichzelf geeft om onze klanten te helpen.

Aangevuld met de expertise van PPG Industries en de persoonlijke benadering van Mobielcenter beschikken we over alle troeven om een gouden driehoek van samenwerking te vormen. Zelfs op het gebied van non-paint werken we samen met specialisten en zodoende kunnen wij u een “one shop” programma aanbieden.